Joy4Kids gaat weer beginnen!

Hebben jullie allemaal een lekkere zomervakantie gehad? Nou het team van Joy4Kids wel!!! We hebben er nu weer ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook.

De laatste keer voor de zomervakantie hebben we het al even kort genoemd, we gaan verhuizen. En dat is inmiddels gebeurd. Je kunt ons nu vinden op het Parlevinkerplein nummer 6 in buurtcentrum De Bolder. Ook is de tijd gewijzigd, we vieren nu feest van 19.00-20.00 en om 18.45 kun je al komen om je in te schrijven. En de laatste wijziging is dat we nu elke 4e vrijdagavond van de maand Joy4Kids hebben, met uitzondering van oktober, juni en juli.

Dit seizoen zal in het teken staan van het thema 'Aan tafel'. Wat we allemaal precies gaan doen is nog een verassing. Maar als je de site of facebook in de gaten houd, ben je altijd op de hoogte.

Aanstaande vrijdag gaan we spetterend van start met twee programma's; voor de meisjes Cupcake cup en voor de jongens 'Wie is de sterkste?'. Dus ben je tussen de 4-12 jaar en heb je zin in een leuke avond, zorg dan dat je erbij bent! Neem gerust je vrienden/vriendinnen of buren mee, we vinden het leuk als je met meer komt.

We hopen je aanstaande vrijdag te zien!

Groetjes,
Het team van Joy4Kids.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten