Uitpakken!!!

Weten jullie het nog? In november hebben we een groot cadeau gekregen. De avond die volgende week 19 februari gepland staat, staat in het teken van 'uitpakken'. We verklappen natuurlijk nog niet wat we precies gaan doen, maar het heeft iets te maken met uitpakken en het grote cadeau wat we gekregen hebben.

Tijdens deze avond gaan we kijken en luisteren naar een verhaal, spelletjes doen en zal er weer heel wat afgelachen worden. Dit mag je zeker niet missen, dus noteer de datum in je agenda, schrijf hem op de kalender en nodig je vrienden uit om mee te komen!!!

Wist je trouwens al dat we tegenwoordig ook op Facebook te vinden zijn? Hier kun je ook informatie en foto's vinden. Ga naar https://www.facebook.com/joy4amsterdam/ en like onze pagina. Natuurlijk vinden we het leuk als je ook andere vrienden uitnodigt om onze Facebookpagina te liken.

Het is heel belangrijk dat je de Facebookpagina of de blog in de gaten houdt. Vanaf volgende week zul je hier namelijk elke dag een opdracht vinden, deze zijn belangrijk voor de Joy4Kids avond op 19 februari.

We zien uit naar volgende week en hopen jullie allemaal weer te zien.

Groetjes,
Het Joy4Kids team!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten