Zorgen voor de Aarde...  met professor Knapstra en een pinguïn,

Wat hebben we een leuke avond gehad vorige week. En ook nog eens veel geleerd. Maar die professor maakte er er wel een beetje een zooitje van zeg.. Gelukkig hebben naderhand alles met elkaar weer opgeruimd.

De meisjes en jongens waren deze avond weer eens apart van elkaar. En dat betekende natuurlijk dat er spelletjes gedaan zouden worden. Een ijsklontjesrace, gewonnen door de meiden, en een afval verzamel race, gewonnen door de jongens. Wat had iedereen trouwens veel afval meegenomen zeg! Heel goed dat jullie je straatje hebben opgeruimd. Ga daar vooral mee door.

Heb jij aan het einde ook een opdracht kaartje gepakt? Ga je voortaan fietsend naar school in plaats van met de auto? Of gooi jij misschien niets meer op straat? Maak je nog even een leuke foto van jezelf bij het uitvoeren van je opdracht? Dan zetten we jouw foto op de site en kunnen we andere mensen en kinderen weer motiveren en uitdagen om ook beter voor de Aarde te zorgen, die prachtige Aarde zoals jullie in de filmpjes hebben kunnen zien. En gelukkig weten we nu, dat die prachtige Aarde niet zomaar uit het niet is ontstaan en ontploft, maar dat het een groot cadeau was van de Heere God. Dus uitpakken maar allemaal! Uitpakken door goed voor je omgeving te zorgen.

Volgende maand hebben we iets heel bijzonders, twee keer Joy4Kids.
Op vrijdag 18 maart houden we een Paastocht door de buurt en zaterdag 26 maart hebben we een optreden van Willemijn de Weerd en Marjolein Hund. Zij hebben een boekje geschreven en geïllustreerd over Pasen. Deze avond gaan ze dat verhaal vertellen en worden er live tekeningen gemaakt onder begeleiding van muziek. Het beloofd een bijzondere avond te worden.

Meer informatie volgt nog. Dus houd de site en onze Facebook pagina goed in de gaten.
De foto's van de afgelopen keer staan ook op de site. Kijk maar snel of je ertussen staat.

Groetjes,
Het team van Joy4Kids!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten